naar de inhoud gaan
U bent hier:  Welkom

Welkom op mijn site

Ik ben Dr. Greet Janssens en ben afgestudeerd als arts in 1989 en als geneesheerspecialist in de gynaecologie en verloskunde in 1994 aan de KU Leuven. Samen met een vroedvrouw werk ik aan een up-to-date opvolging van uw zwangerschap, begeleiding bij vruchtbaarheidsproblemen en help u verder bij pathologieën van gynaecologische aard. Borstproblemen en menopauze krijgen ook de nodige aandacht.

Ik werk samen met de Sint-Jozefkliniek te Bornem.  Een performant ziekenhuis met een hoge patiënttevredenheid.

Uw problemen zullen in een rustige en ongedwongen sfeer met u besproken worden en zullen met de nodige ernst en zorg worden  benaderd.

Op deze site vindt u verschillende links naar informatie over het ziekenhuis alsook folders over verschillende ingrepen.

Indien u een afspraak wenst te maken kan dit telefonisch op 03/771.36.37. of via de module online afspraken.

Uren van de raadpleging


Legende:
Soort raadpleging
Vrije raadpleging
Raadpleging op afspraak
Bezoek aan huis
Andere
Praktijklocaties
Gynaecologiepraktijk Temse
Beschikbare bijkomende informatie
Plaats de muis op een uurregeling voor de volledige informatie
Bijkomende informatie
- dinsdag, 8:30 - 19:00: Sint Jozef kliniek Bornem
- woensdag, 8:30 - 18:00: Sint Jozef kliniek Bornem

Algemene informatie

Tel. Sint- Jozefkliniek Bornem: 03/890.16.10.

Rechtstreeks tel. Dr. Janssens Sint- Jozefkliniek Bornem op woensdag: 03/890.16.59

Focus op...

 • Anticonceptiegids

  Anticonceptiegids

  Via deze link vindt u alle informatie over de verschillende methode van anticonceptie.Op een overzichtelijke manier kan u kijken welke methode het best bij u past. Bij vragen kan u natuurlijk steeds terecht bij uw gynaecoloog.
  Anticonceptiegids

  Link
 • Baarmoederhalskanker

  Baarmoederhalskanker

   In deze folder vindt u alle informatie over baarmoederhalskanker en de vaccinatie bij jonge meisjes. Alle vragen kan u natuurlijk best bespreken met uw gynaecoloog.
  Vervolg lezen

  Bestand
 • Borstchirurgie

  Borstchirurgie

  Operatie aan de borstklier In deze brochure vind je algemene informatie over de borstchirurgie. Wat er precies gebeurt tijdens deze ingreep, verschilt van ziekenhuis tot ziekenhuis. Deze brochure geeft je toch al een idee van wat je mag verwachten als je een borstoperatie moet ondergaan. Het is belangrijk dat je zelf achter een ingreep staat. Bij een geplande ingreep heb je ruim de tijd om na te denken. Gebruik die tijd om goed te overleggen. Laat je pas opereren wanneer je voldoende weet over alle mogelijkheden om je probleem te onderzoeken of behandelen. Daartoe dient onder andere deze brochure. Alle opties kun je natuurlijk ook best met de gynaecoloog, je vertrouwensarts, bespreken.
  Vervolg lezen

  Bestand
 • Curettage

  Curettage

  Reinigen van de baarmoeder In deze patiëntenbrochure vind je algemene informatie over de curettage. Wat er precies gebeurt tijdens deze ingreep, verschilt van ziekenhuis tot ziekenhuis. Deze patiëntenbrochure geeft je toch al een idee van wat je mag verwachten als je een curettage moet ondergaan. Het is belangrijk dat je zelf achter een ingreep staat. Bij een geplande ingreep heb je ruim de tijd om na te denken. Gebruik die tijd om goed te overleggen. Laat je pas opereren wanneer je voldoende weet over alle mogelijkheden om je probleem te onderzoeken of te behandelen. Daartoe dient onder andere deze patiëntenbrochure. Alle opties kun je natuurlijk ook best met de gynaecoloog, je vertrouwensarts, bespreken.
  Vervolg lezen

  Bestand
 • Echo

  Echo

  Een ‘echografi e’ of kort weg ‘echo’ is een onderzoek waarbij ultrageluidsgolven door een sonde worden uit gezonden. Deze ultra geluidsgolven worden door de lichaamweefsels teruggekaatst en door de sonde weer opgevangen. Een computer zet het ul trageluidssignaal ver volgens om in bewegende beelden op het scherm.Echografie tijdens de zwangerschap is een medisch onderzoek om informatie te verzamelen over het verloop van de zwangerschap. Met een echo kan de gynaecoloog de ontwikkeling van je baby opvolgen.  Meerinfo over de echo vindt u in de bijhorende folder.
  Vervolg lezen

  Bestand

Visitekaartje

Dokter Greet Janssens

Gynaecologie

Meer weten

Praktijklocatie

Gynaecologiepraktijk Temse
Philippe Saveryslaan 158
9140 Temse

tel.:  03 771 36 37
fax:  03 771 90 54

Openingsuren van het secretariaat:

Wij zijn alle dagen bereikbaar van 8u30 tot 18u behalve op dinsdagvoormiddag.

 

 


Toegang:  dr.janssens@sjk.be


ONLINE AFSPRAKEN

In onze praktijk kan u gemakkelijk zelf online afspraken maken door op onderstaande link te klikken.

Online Afspraken

 

 Deze site vervangt geen medische consultatie