naar de inhoud gaan
U bent hier:  Start

Welkom op de website van de Huisartsenpraktijk Opdorp

 

Door de aanhoudende drukte zien wij ons genoodzaakt een tijdelijke patiëntenstop in te voeren, zodat de zorg voor onze huidige patiënten gegarandeerd blijft.
Er worden dus voorlopig geen nieuwe patiënten meer aangenomen. Van zodra wij verhuisd zijn naar de nieuwe praktijk wordt de patiëntenstop opgeheven.

 

 

 

 

 

 

 Huisbezoeken : Tot een minimum beperkt

Huisbezoeken zijn voorbehouden voor mensen die minder mobiel zijn of door medische redenen niet zelf tot in de praktijk kunnen komen. Wij hebben in onze praktijk meer mogelijkheden om u te onderzoeken. Huisbezoeken worden aangevraagd vóór 10u in de voormiddag, tenzij in acute en dringende situaties.

 

Attesten en voorschriften:

Het RIZIV (Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering) en de Orde der Geneesheren verbieden artsen om voorschriften en attesten af te leveren zonder de patiënt te hebben gezien. Je huisarts kan dus alleen tijdens een raadpleging of huisbezoek voorschriften of attesten afleveren en niet op telefonische aanvraag.

 

Je kan ook geen voorschriften of attesten krijgen voor iemand anders. 'Shoppen' voor familie kan niet.

 

Je huisarts mag enkel attesten schrijven die stroken met de waarheid. Maak het hem daarom niet moeilijk: vraag alleen wat redelijk, écht en verantwoord is. Valse attesten zullen steeds geweigerd worden. 

Lijst met de groepsleden

 • Dokter Firmin De Brandt


  Specialiteit: Algemene geneeskunde
 • Dokter Katrien Knop


  Specialiteit: Algemene geneeskunde
 • Dokter Thomas Van Damme


  Specialiteit: Algemene geneeskunde
 • Praktijkassistente Veerle Schevernels


  Specialiteit: administratie

Focus op...

 • Huisartsenwachtpost Vehamed

  Huisartsenwachtpost Vehamed

  Vanaf 06/04/2018 kan u tijdens het weekend (vrijdagavond vanaf 19u00 tot maandagochtend 08u00) en op feestdagen voor dringende medische hulp terecht bij de huisartsenwachtpost Vehamed (Kroonveldlaan 40D te 9200 Dendermonde). U kan de wachtpost bereiken op het nr: 052 730 100
  Vervolg lezen

  Fiche
 • Afspraak maken

  Afspraak maken

  Afspraken voor een PREOPERATIEF ONDERZOEK nemen meer tijd in beslag, boek je afspraak zeker als preoperatief onderzoek, zo vermijd je dat je 2x op consultatie moet komen. Indien u met 2 PERSONEN op consultatie komt, GELIEVE DAN OOK EEN AFSPRAAK VOOR 2 PERSONEN TE MAKEN. Wij willen graag voor iedereen de tijd nemen.
  Vervolg lezen

  Fiche
 • Huisbezoeken

  Huisbezoeken

  Aanvragen van huisbezoeken. 
  Vervolg lezen

  Fiche
 • Oproep deelname studie tekenbeten

  Oproep deelname studie tekenbeten

  Bent u onlangs gebeten door een teek? Heeft u na de tekenbeet last gekregen van één van de onderstaande symptomen? Dan nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze studie (kosteloos!). Meer info via uw huisarts.
  Vervolg lezen

  Fiche
 • Ik heb kanker en ga chemotherapie krijgen

  Ik heb kanker en ga chemotherapie krijgen

  Voor de behandeling van uw kanker werd u chemotherapie voorgesteld. Dit is een behandeling op basis van geneesmiddelen die kankercellen kunnen vernietigen of de vermenigvuldiging ervan kunnen voorkomen.
  Vervolg lezen

  Fiche

Visitekaartje

Huisartsen Opdorp

Hoofdspecialisatie:
Algemene geneeskunde

Praktijklocatie

Huisartsen Opdorp
Dries 41
9255 Buggenhout-Opdorp

tel.:  052-33 42 00


Parking vlakbij

 

 

 


zie plan


AFSPRAKEN MAKEN

Klik hier om hier een afspraak te maken via internet

 

INFO

Door de aanhoudende drukte zien wij ons genoodzaakt een tijdelijke patiëntenstop in te voeren, zodat de zorg voor onze huidige patiënten gegarandeerd blijft.

Er worden dus voorlopig geen nieuwe patiënten meer aangenomen. Van zodra wij verhuisd zijn naar de nieuwe praktijk wordt de patiëntenstop opgeheven.

 

 • Het inloggen lukt niet

            Klik hier om uw inloggegevens opnieuw op te vragen.
            Klik hier om opnieuw te registreren.

Deze site vervangt geen medische consultatie