naar de inhoud gaan
U bent hier:  Start

Huisartsen Opdorp

Welkom op de website van de Huisartsenpraktijk Opdorp

 

Door de aanhoudende drukte zien wij ons genoodzaakt een tijdelijke patiëntenstop in te voeren, zodat de zorg voor onze huidige patiënten gegarandeerd blijft.
Er worden dus voorlopig geen nieuwe patiënten meer aangenomen. Van zodra wij verhuisd zijn naar de nieuwe praktijk wordt de patiëntenstop opgeheven.

 

 

 

 

 

 

 Huisbezoeken : Tot een minimum beperkt

Huisbezoeken zijn voorbehouden voor mensen die minder mobiel zijn of door medische redenen niet zelf tot in de praktijk kunnen komen. Wij hebben in onze praktijk meer mogelijkheden om u te onderzoeken. Huisbezoeken worden aangevraagd vóór 10u in de voormiddag, tenzij in acute en dringende situaties.

 

Attesten en voorschriften:

Het RIZIV (Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering) en de Orde der Geneesheren verbieden artsen om voorschriften en attesten af te leveren zonder de patiënt te hebben gezien. Je huisarts kan dus alleen tijdens een raadpleging of huisbezoek voorschriften of attesten afleveren en niet op telefonische aanvraag.

 

Je kan ook geen voorschriften of attesten krijgen voor iemand anders. 'Shoppen' voor familie kan niet.

 

Je huisarts mag enkel attesten schrijven die stroken met de waarheid. Maak het hem daarom niet moeilijk: vraag alleen wat redelijk, écht en verantwoord is. Valse attesten zullen steeds geweigerd worden. 

Visitekaartje

Huisartsen Opdorp

Hoofdspecialisatie:
Algemene geneeskunde

  Lijst met de groepsleden

  • Dokter Firmin De Brandt
   Specialiteit: Algemene geneeskunde
  • Dokter Katrien Knop
   Specialiteit: Algemene geneeskunde
  • Dokter Thomas Van Damme
   Specialiteit: Algemene geneeskunde
  • Praktijkassistente Veerle Schevernels
   Specialiteit: administratie

  Focus op...

  Huisartsenwachtpost Vehamed

  Huisartsenwachtpost Vehamed

  Vanaf 06/04/2018 kan u tijdens het weekend (vrijdagavond vanaf 19u00 tot maandagochtend 08u00) en op feestdagen voor dringende medische hulp terecht bij de huisartsenwachtpost Vehamed (Kroonveldlaan 40D te 9200 Dendermonde). U kan de wachtpost bereiken op het nr: 052 730 100

  Vervolg lezen
  Fiche
  Afspraak maken

  Afspraak maken

  Afspraken voor een PREOPERATIEF ONDERZOEK nemen meer tijd in beslag, boek je afspraak zeker als preoperatief onderzoek, zo vermijd je dat je 2x op consultatie moet komen. Indien u met 2 PERSONEN op consultatie komt, GELIEVE DAN OOK EEN AFSPRAAK VOOR 2 PERSONEN TE MAKEN. Wij willen graag voor iedereen de tijd nemen.

  Vervolg lezen
  Fiche
  Huisbezoeken

  Huisbezoeken

  Aanvragen van huisbezoeken. 

  Vervolg lezen
  Fiche
  Oproep deelname studie tekenbeten

  Oproep deelname studie tekenbeten

  Bent u onlangs gebeten door een teek? Heeft u na de tekenbeet last gekregen van één van de onderstaande symptomen? Dan nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze studie (kosteloos!). Meer info via uw huisarts.

  Vervolg lezen
  Fiche
  Ik heb kanker en ga chemotherapie krijgen

  Ik heb kanker en ga chemotherapie krijgen

  Voor de behandeling van uw kanker werd u chemotherapie voorgesteld. Dit is een behandeling op basis van geneesmiddelen die kankercellen kunnen vernietigen of de vermenigvuldiging ervan kunnen voorkomen.

  Vervolg lezen
  Fiche

  Praktijklocatie

  Huisartsen Opdorp

  Dries 41
  9255 Buggenhout-Opdorp

  tel.:  052-33 42 00

  Parking vlakbij

   

   

   


  zie plan

  AFSPRAKEN MAKEN

  Klik hier om hier een afspraak te maken via internet

   

  INFO

  Door de aanhoudende drukte zien wij ons genoodzaakt een tijdelijke patiëntenstop in te voeren, zodat de zorg voor onze huidige patiënten gegarandeerd blijft.

  Er worden dus voorlopig geen nieuwe patiënten meer aangenomen. Van zodra wij verhuisd zijn naar de nieuwe praktijk wordt de patiëntenstop opgeheven.

   

  • Het inloggen lukt niet

              Klik hier om uw inloggegevens opnieuw op te vragen.
              Klik hier om opnieuw te registreren.

  Deze site vervangt geen medische consultatie