naar de inhoud gaan
U bent hier:  Start > Zwangerschap

Zwangerschap

Focus op...

Hoe weet ik of ik hoge bloeddruk heb?
Hoe weet ik of ik hoge bloeddruk heb?
Hoge bloeddruk is een aandoening die meestal geen symptomen vertoont. Toch kan een aandoening die niet goed behandeld wordt, ernstige problemen opleveren. Daarom is het nodig regelmatig een arts te raadplegen die bij elk onderzoek de bloeddruk opneemt.
Vervolg lezen
Fiche
Borstvoeding
Borstvoeding
Moedermelk is goed voor je kind. Er zitten veel gezonde stoffen in. Je baby profiteert het meest als hij ten minste zes maanden borstvoeding krijgt, maar elke week telt. Dat is ook goed voor jouw gezondheid. In deze folder vindt u alle informatie terug over borstvoeding. Bij vragen kan u steeds terecht bij de gynaecoloog, uw vertrouwensarts.
Vervolg lezen
Bestand
Cytomegalovirus (CMV)
Cytomegalovirus (CMV)
 Wat is cytomegalovirus? Cytomegalovirus (of CMV) is een overal voorkomend virus dat mensen van alle leeftijden kan besmetten. Zowat iedereen zal dan ook vroeg of laat in zijn of haar leven besmet worden. Eens CMV in je lichaam zit, draag je het mee voor de rest van je leven. In deze folder kan u er alle informatie over terugvinden, vragen bespreek je natuurlijk best met je gynaecoloog, uw vertrouwensarts.
Vervolg lezen
Fiche
Echo
Echo
 Aan de hand van het echografisch onderzoek kan uw arts de groei, ligging en welzijn van uw ongeboren kind beoordelen. Echografie stelt de arts in staat om sommige aangeboren afwijkingen voor de geboorte op te sporen. In bijgevoegd document vindt u er allerhande informatie over. Bij vragen raadpleeg steeds uw arts.
Vervolg lezen
Bestand
Epidurale
Epidurale
Tijdens de arbeid en bevalling is er de mogelijkheid van pijnbestrijding dmv een epidurale verdoving of ruggenprik. Via een punctie tussen de wervels zal de anesthesist een verdovend middel inspuiten waardoor het onderlichaam verdoofd zal worden. In bijgevoegd document vindt u alle info over pijnbestrijding tijdens de bevalling, voor verdere info raadpleeg steeds uw arts.
Vervolg lezen
Bestand

Visitekaartje

Dokter Firas Cha'ban

Gynaecologie - Verloskunde

Meer wetenContacteer mij

Noodhulp en EHBO

Bij noodgevallen :

 

Spoed St. Vincentius

03/285 20 21

 

Verloskamers St. Vincentius 

03/285 21 81

 

 

 

In geval van NOOD


Deze site vervangt geen medische consultatie