naar de inhoud gaan
U bent hier:  Start > Heelkunde

Heelkunde

Focus op...

Wat moet ik weten over algemene en lokale verdoving?
Wat moet ik weten over algemene en lokale verdoving?
Complicaties zijn heel zeldzaam, ongeacht de techniek die wordt gebruikt. Tijdens de raadpleging voor de ingreep gaat de anesthesist na of u geen enkele contra-indicatie vertoont. Hij zal vervolgens de meest aangewezen verdovingsmethode voor u kiezen.
Vervolg lezen
Fiche
Curettage
Curettage
Een curettage is een kleine gynaecologische ingreep via vaginale weg die dient om een diagnose te stellen bij oa abnormaal vaginaal bloedverlies of om miskraamproducten uit de baarmoeder te verwijderen. In bijgevoegd document vindt u er allerlei nuttige informatie over. Bij vragen contacteer steeds uw arts.  
Vervolg lezen
Bestand
Hysteroscopie
Hysteroscopie
Door middel van een kijkbuis (hysteroscoop) kan de gynaecoloog via vaginale weg in de baarmoederholte kijken bij oa abnormale menstruatie. Hij kan tevens via deze kijkbuis kleine instrumenten in de baarmoederholte inbrengen om bijvoorbeeld poliepen te verwijderen. In bijgevoegd document vindt u allerlei nuttige info. Bij verdere info contacteer uw arts.  
Vervolg lezen
Bestand
Hysterectomie
Hysterectomie
Hysterectomie is het operatief wegnemen van de baarmoeder . Dit kan geschieden via een buikoperatie, kijkoperatie of via vaginale weg. Afhankelijk van de pathologie zal men al dan niet de eierstokken ook wegnemen . In bijgevoegd document vindt u allerlei nuttige info. Bij vragen contacteer uw arts 
Vervolg lezen
Bestand
Borstchirurgie
Borstchirurgie
Heelkunde aan de borstklier behoort tevens tot het vakgebied van de gynaecoloog. Een borstletsel kan op verschillende manieren worden verwijderd afhankelijke van het goed- of kwaadaardige karakter van het letsel. In bijlage een document met alle info, bij vragen contacteer uw arts.  
Vervolg lezen
Bestand

Visitekaartje

Dokter Firas Cha'ban

Gynaecologie - Verloskunde

Meer wetenContacteer mij

Noodhulp en EHBO

Bij noodgevallen :

 

Spoed St. Vincentius

03/285 20 21

 

Verloskamers St. Vincentius 

03/285 21 81

 

 

 

In geval van NOOD


Deze site vervangt geen medische consultatie